cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

ZAKLANA U STANU: Radnica pošte se žalila da je danima prate!

Policija traga za osobom koja je noć uoči Nove godine brutalno ubila Milu Milivojević (57), radnicu lokalne pošte u Sokobanji. Na osnovu tragova s lica mjesta privedeno je nekoliko potencijalno osumnjičenih, ali za sada nema potvrde da je neko od njih izvršio zločin. Motiv surovog ubistva još nije poznat.

Mila se neposredno prije zločina žalila prijateljima da je u opasnosti. Sumnjala je da je neko prati i da se šunja oko njene kuće, ali nije mogla precizno da kaže o kome je riječ. Ona je to prijavila nadležnima, ali s obzirom na to da nije bilo otvorenog napada niti prijetnje prije zločina, policija nije reagovala.


U policiji navode da će ubica brzo biti identifikovan.

- Zasad možemo da kažemo samo da se radi o nasilnoj smrti i da utvrđujemo sve okolnosti zločina – potvrdio je načelnik policijske stanice u Sokobanji Bojan Milivojević.

Zločin u stanu u Ulici Vojvode Mišića 57, koji se najvjerovatnije dogodio 30. decembra oko 20 časova, otkrile su kolege nesrećne žene.

- Mila tog dana nije došla na posao na vrijeme, što nam je bilo čudno jer nikad nije kasnila. Sačekali smo neko vrijeme, a onda pokušali da je pozovemo telefonom. Pošto nije odgovarala na pozive, posumnjali smo da se možda iznenada razbolela, pa smo krenuli da vidimo šta se događa. Na pozive s ulaza nije odgovarala, pa je kolega ušao u kuću pošto su vrata bila otključana. S ulaza je ugledao užasan prizor – kaže jedan od kolega ubijene žene. Mila Milivojević nađena kraj stola u lokvi krvi, a policija je utvrdila da je zvjerski ubijena.

- Masnice po tijelu ukazuju na činjenicu da se Mila branila od napadača, sigurno snažnije osobe, koja je savladala i oborila na pod. U tom položaju krvnik joj je nožem, s prednje strane, bukvalno prerezao grlo, od uha do uha. Zločinac se nije mnogo trudio da ukloni tragove zločina, ili je jednostavno pobjegao u panici.

Izvor: Kurir