cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

DANAS MU DŽENAZA UMJESTO SVADBE: Ferid Galijašević izgubio život idući po svadbenu tortu…

Ferid Galijašević (28) iz Tešnja, koji je ovog vikenda trebalo da se oženi, poginuo je u petak ujutro u Doboju, kada je golf četiri, koji je vozio, podletio pod kamion. Poginuli je jučer trebao stupiti u brak, za 15:00 sati je bilo zakazano građansko vjenčanje, tokom večeri vjersko, dok je za danas bilo zakazano i svadbeno veselje. Nesretni mladić je život izgubio idući po tortu u Doboj.


Galijašević je, kako je potvrđeno ``Nezavisnim``, jučer oko 10.30 pokušao da pretekne kombi, ali je iz suprotnog smjera naišao kamion MAN, koji je vozio Elmir Unkić, takođe iz Tešnja. Došlo je do direktnog sudara.

``Nažalost, podletio je pod kamion i izgubio je život na licu mjesta. Od siline udara golf je doslovno smrskan, a tijelo nesrećnog vozača iz golfa su izvukli vatrogasci. Trebalo je ovog vikenda da se ženi. Ovo je užasna tragedija``, rekao je sagovornik.

Uviđaj, kojim je rukovodio dežurni tužilac dobojskog Okružnog tužilaštva, izvršili su pripadnici Policijske stanice za bezbijednost saobraćaja Doboj. Šta je uzrok nesreće, tek će biti utvrđeno.

``Na osnovu naredbe dežurnog tužioca, tijelo poginulog je prevezeno u prosekturu JZU `Sveti apostol Luka` Doboj, radi utvrđivanja tačnog uzroka smrti``, rečeno je iz dobojske policije. Tokom obavljanja uviđaja, saobraćaj na dijelu puta gdje se ova tragedija dogodila bio je zaustavljen sve do 12.40 i odvijao se alternativnim pravcima.

jelah.info/nezavisne.com/doznajemo.com