cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

ZEMLJA ĆE OVE GODINE BITI UNIŠTENA: A znamo i tačan datum…

Bilo nam je lijepo družiti se s vama, no izgleda da je druženju došao kraj. Barem ako je vjerovati stranici Breaking Israel News koja se bavi teorijama zavjere. A zašto im ne bismo vjerovali, zar ne? Uglavnom, ovi čudaci tvrde da će se ove godine pojaviti skriveni Planet X, kojeg još zovu Nibiru, a koji će potpuno uništiti Zemlju.


Činjenica jest da su znanstvenici spazili tragove devetog planeta sunčevog sustava, za kojeg nismo znali da postoji, a još uvijek ga nismo vidjeli, no znači li to stvarno da nas taj skriveni planet može stvarno uništiti?

Samo ako vjerujete dva rabina koji citiraju mistični tekst pod nazivom Zohar, a prema kojem će posljednji dan Zemlje biti 28. septembar ove godine. Prije novog predviđanje, Nibiru je trebao uništiti Zemlju u decembru 2015. godine, a prije toga u septembru.

Naravno, prije toga trebao je uništiti Zemlju 2012. i 2003. NASA je odmah izdala priopćenje: “Nibiru i slične priče o lutajućim planetima su internetska prevara. Ne postoje činjenice koje bi ih potvrdile. Da su Nibiru ili Planet X stvari i na putanji prema Zemlji, astronomi bi ih pratili već barem desetljeće i bili bi vidljivi golim okom”.

Izgleda da je onda možda bolja ideja da se još ne opraštate od voljenih već da ih jednostavno podsjetite koliko ih volite.

Net.hr