cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

ŠOKANTNO: I pored muža i dvoje djece, otkriveno da je Jelena Karleuša...

Jelena Karleuša i dalje je u braku s Bojanom Karićem, za koga se udala 23. septembra 2004. godine u Crkvi Petra i Pavla na Topčideru. Nekadašnji supružnici, čije je vjenčanje prije tačno deset godina u medijima proglašeno za svadbu vijeka, proveli su u zajednici samo četiri mjeseca, poslije čega su se razveli.

Međutim, oni su samo poništili građanski brak, ali do današnjeg dana ni pjevačica ni sin Sretena Karića nisu podnijeli molbu da se raskine i njihov crkveni brak.


- Jelena i Bojan su krenuli svako svojim putem i oboje su ubrzo uplovili u nove brakove. Bojan se 2007. godine oženio Mašom Karić, s kojom ima blizance, dok se JK godinu dana kasnije udala za fudbalera Duška Tošića, kome je rodila dvije kćerke. I jedan i drugi par se nikad nisu vjenčali u crkvi, već su se na vječnu ljubav zakleli samo pred matičarem - navodi sagovornik.

Ekipa ``Kurira`` pronašla je sveštenika Stanka Trajkovića, koji je prije jedne decenije vjenčao Jelenu i Bojana u crkvi, međutim, on nije bio raspoložen za razgovor.

- Za to morate kontaktirati ili s Bojanom ili s Jelenom. Ja sam ih vjenčao, ali me poslije toga nikada više nisu pozvali. Kad se budu javili, svakako će morati da pošalju molbu za razvod - kaže Trajković.

Novinari su pozvali i Karleušu i Karića, međutim, pjevačica nije odgovarala na pozive i poruke, dok je Karić bio nedostupan. Njegov PR Jadranka Tasić je poručila da Bojan na ovu priču nema komentar.

Izvor: Kurir