cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

Miralem Pjanić dao izjavu o Edinu Džeki koja je obišla planetu…

Roma je sezonu završila drugim mjestom u Serie A s bodom više od mrskih rivala Lazija i tako izborila izravan plasman u Ligu prvaka.

"Pokazali smo da smo jači od Lazija. Slika pobjede u derbiju daje dobar osjećaj. Presretan sam zbog toga. Živim u odličnom gradu i igram u fantastičnom klubu s istim takvim navijačima koji žive nogomet. Osjećam se fantastično ovdje", rekao je Miralem Pjanić koji tako odbacuje mogućnost napuštanja Rima. Dapače...


"Često se čujem s Edinom Džekom, puno pričamo o Romi. Ovo je bila teška godina za njega, ali on je jak, kvalitetan igrač. Puno je toga osvojio i volio bih da ga imamo ovdje."

Bh. veznjak ima samo riječi hvale za dvije ikone kluba, Francesca Tottija i Danielea de Rossija.

"To su dva simbola kluba. Daniele vas nauči da bude privrženi Rimu jer on je pravi navijač i u terenu. Totti je kralj Rima, vođa svih nas, a ispisao je povijest Rima i Italije", rekao je Pjanić za Rominu televiziju.

U posljednje vrijeme Pjanića se povezuje s Barcelonom na čijoj je klupi bivši trener Rimljana Luis Enrique.

"Veliki trener koji jednostavno razmišlja. Imali smo tešku godinu, a kada je najavio odlazak, svi smo bili tužni. Ipak, uz njega me vežu lijepe uspomene i uz njega sam napredovao i kao igrač i kao čovjek."

Izvor: zmajevbih7.blogspot.com