cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

TREBA ZNATI ČUVATI TRAVU: Evo kako da zaradite 1.000 eura za dvije sedmice…

Oglas za radno mjesto “travopazitelja” koji je na portalu "Moj posao" objavila firma Husqvarna izazvao je veliko interesovanje mnogih kandidata, a kako i ne bi kada se za svega dvije sedmice može zaraditi skoro 1.000 eura.

- Tražimo nekoga ko se dobro snalazi na društvenim mrežama, ko će paziti da travnata površina izgleda sjajno - objasnila je Martina Drezga, direktorka kompanije Drezga, koja zastupa Husqvarnu u Hrvatskoj.


- Ne tražimo osobu da kosi travu, jer to će raditi naša robotska kosilica. Osoba koja će da pazi travu treba samo da bude u blizini i da posmatra kako kosilica radi - ističe ona.

Ona je dodala da je još jedan od zadataka i da se na društvenim mrežama i kroz interakciju s ljudima promoviše njihov proizvod. Iz ove firme poručuju kako su ljudima htjeli da pokažu "kako je lako koristiti ovu tehnologiju i usput zaraditi platu", piše 021.rs.

Kako biste se prijavili na konkurs, potrebno je da uz biografiju priložite i fotografiju vaše najdraže travnate površine i kreativno objasnite zašto vam je ona najdraža, a zatim je potrebno da je podijelite na društvenim mrežama.

Izvor: Avaz