cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

POTPUNA NEVJERICA: U Parove će ući ni manje, ni više nego...

Starleta Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, u narednih nekoliko dana moraće da da izjavu Prvom osnovnom tužilaštvu u istrazi koja se vodi protiv makroa Mihajla Maksimovića! Kako Kurir saznaje, izjava od starlete koja je u rijalitiju „Parovi“ biće uzeta u narednih nekoliko dana. To je jedini dokaz koji je ostao da se izvede prije nego što tužilaštvo odluči da li će s makroom za kog je radila da sklopi sporazum o priznanju krivice.


- U dogovoru s produkcijom koja emituje rijaliti, u narednih nekoliko dana biće dogovoreno na koji način će ona dati izjavu. U zavisnosti od toga da li izlazi uskoro ili ne, pronaći će se način. Moguće je da da izjavu i u samoj emisiji - kaže izvor Kurira iz Palate pravde, što znači da je moguće da tužilac uđe u Parove.

Ukoliko ne bude moguće da Mimi Oro nakratko izađe, izjava od nje mogla bi da bude uzeta telefonom ili u pisanom obliku.

- Za sud je dovoljno da se od nje uzme pisana izjava o tome da li se pridružuje krivičnom gonjenju ili ne, jer u postupku kao i ostale njene „koleginice“ ima status oštećene - dodaje on.

Mihajlo Maksimović, kako je potvrdio sagovornik Kurira, predložio je tužilaštvu sklapanje sporazuma o priznanju krivice.

- On je dosad negirao da je podvodio starlete i manekenke, ali nije iznosio detaljnu odbranu. Sad je spreman da prizna da je posredovao između djevojaka i njihovih klijenata u zamjenu za blažu kaznu - dodaje on.

Maksimović je, navodno, preko advokata ponudio da u zamjenu za priznanje bude osuđen na uslovnu zatvorsku kaznu. Međutim, njegovi branioci Nemanja Govedarica i Dejan Dobrosavljević nisu željeli da potvrde niti da demantuju saznanja Kurira.

Klupko elitne pros*itucije, zbog koje je i Mimi Oro nekoliko dana provela u ženskom zatvoru u Požarevcu, podsjetimo, počelo je da se razmotava kad je policija u Maksimovićevom autu pronašla dokumentaciju.

- Makro je bilježio podatke o djevojkama i klijentima. Na spisku klijenata zabilježena su imena sportista, direktora i mnogih poznatih muškaraca - otkriva izvor Kurira i dodaje da, ukoliko sporazum bude sklopljen, Maksimovićevi klijenti neće biti pozvani na saslušanje.

Izvor: Kurir