cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

SUPRUGA U ŠOKU: U posljednje vrijeme postao šutljiv i depresivan, sad našli izgorjelo tijelo u kolima…

Izgorjelo tijelo muškarca za koga se pretpostavlja da je Predrag Džinić iz naselja Slanci kod Beograda pronađeno je u zapaljenom automobilu na Slanačkom putu. Policija pretpostavlja da je Džinić izvršio samoubistvo, da je benzinom polio i zapalio automobil u kojem se nalazio.

Izvor blizak istrazi kaže da je policija na osnovu registarskih tablica vozila posumnjala da je riječ o Džiniću jer je on vlasnik zapaljenog automobila.


– Sumnja se da je Džinić u subotu ujutro počinio samoubistvo jer je pored automobila pronađena kanta benzina. Policija i vatrogasci bili su šokirani prizorom jer su automobil i nesretni čovjek u potpunosti izgorjeli. Priča se da je Džinić u posljednje vrijeme bio depresivan i da je upao u neke dugove – otkriva Kurirov izvor.

Predrag Džinić je posljednji put viđen u petak popodne, a njegova porodica sumnja da je riječ o ubistvu, iako im to niko nije zvanično potvrdio. U porodičnoj kući Džinića juče je vladao muk. Supruga Predraga Džinića Milica kaže da su ih policajci obavijestili da je najverovatnije riječ o njenom mužu.

– Predrag je u petak otišao na posao u štampariju “Politike”, a pošto sam radila noćnu smjenu, nisam bila zabrinuta što se u subotu nije pojavio kući. Vjerujte, sve drugo mi je palo na pamet, osim da je nastradao – govori potresena supruga Milica.

– Mi smo normalna porodica, nismo se nikome zamjerili. Sve što imamo stekli smo radom. Zaista ne znam da li bi to mogao biti motiv da neko napadne Predraga – kaže njegova supruga.

– Sinovi su u šoku, mlađi ne smije sam da se vrati iz škole. Ne mogu da povjerujem šta nas je snašlo. Predrag je u posljednje vrijeme bio neraspoložen, ali nije pominjao da ima ikakve probleme. Voljela bih da znam šta mu se dogodilo i ko je ovo uradio – kroz suze govori Milica.

Susedi porodice Džinić u šoku su zbog smrti komšije.

– Oni su fina porodica. Predrag je bio povučen čovjek. Iznenađeni smo jer smo tek juče doznali šta se dogodilo – govori jedan od komšija i navodi da se po selu pričalo da je Džinić umro od srčanog udara.

Porodicu Džinić je prije gotovo dvije godine zadesila tragedija, kada je kapija pala i usmrtila Predragovog trogodišnjeg rođaka. Nesretni dječak je nastradao dok se pored kapije igrao sa petogodišnjom sestrom i djecom iz komšiluka. Iako je mališan brzo izvučen ispod metalne konstrukcije, preminuo je u Urgentnom centru.

Izvor: Doznajemo.com/Kurir.rs