cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

SKANDAL U PAROVIMA Maca i Atina Ferari se gađale čašama, Cuca nasrnula na Macu: Evo kakva ih kazna čeka…

Tajni zadatak koji su od produkcije dobile Maca Diskrecija i Atina Ferari, probio limite ove dvije učesnice i one se umalo nisu stvarno sukobile pred kamerama Hepi televizije. Gotovo mjesec dana boravka u rijalitiju “Parovi” na Hepi televiziji, bilo je dovoljno producentima ovog šou programa da uvidi, od kojih učesnika može da očekuje najveći sukob, te je izbor televizijskog tima u saradnji sa psihologom, pao na – Atinu Ferari i Macu Diskreciju.


S obzirom da se između ove dvije učesnice dešava konstantan sukob, obje su dobile tajni zadatak, nezavisno, jedna od druge, da se međusobno provociraju i provjere limite izdržljivosti druge strane. Običan filmski sukob, koji je trebalo da pokaže da one, osim izražene sujete imaju i dosta kreativnosti, kako bi mogle da zabave ostale učesnike i gledaoce, imao je osnovni cilj: da njih dvije pokažu,svaka za sebe, da mogu bez uvreda i da sve može da se kaže – lijepim riječima.

Na rođendanu Marka Perovića, međutim, uz mnogo pjesme, dobre atmosfere i veselog raspoloženja, one su, od običnog filmskog nastupa, za koji su pripremane u tajnosti, otišle korak dalje i počele da se međusobno polivaju vodom i vrijeđaju, provocirajući jedna drugu bez pardona.

Zbog toga što nisu ispunile zadatak koji im je dodijelila produkcija televizije Hepi, i što su pretjerale u ružnom ponašanju, što nije odluka zabavnog rijaliti programa, prijedlog je da njih dvije provedu u izolaciji po 24 sata i da budu direktno nominovane za izbacivanje.

S obzirom na to da ostali učesnici nisu bili upoznati sa tajnim zadacima koje su dobile Atina Ferari i Maca Diskrecija, a neki od njih su se ponijeli nedolično, i njihovo ponašanje biće sankcionisano.

Ubrzo je i muzika otišla, a Marko Crnogorac je bio tužan, jer se nije dovoljno zabavio za svoj rođendan.

Inače, sukob je počeo tako što je Maca polila Atinu čašom vode, što je i ona prethodno radila drugim ukućanima. Atina je uzvratila tako što je Macu gađala čašom pogodivši je u ruku, a vrckava Tuzlanka joj nije ostala dužna te je i ona nju gađala čašom u stomak, da bi Atina kako tvrdi pala u nesvijest. Cuca je odmah staal u odbranu Atine Ferari, pa se zatrčala i gurnula Macu, a kamere su ovu scenu automatski prebacili na snimku bazena, kako gledaoci ne bi gledali obračun.

Izvor: Alo.rs