cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

NESTALA DJEVOJČICA NAĐENA MRTVA NAKON 50 DANA: Poluraspadnuto tijelo ugledali otac i brat…

Beživotno tijelo Nikoline Nine Ljiljanić (15), iz Danilovgrada, koja je nestala 23. 1. ove godine, pronađeno je u nedjelju oko 12.30 sati, u rijeci Zeti, mjestu Ćuriočke Blatine kod Danilovgrada, saopštio je član porodice Ljiljanić.


Iz policije je saopšteno da je pronađeno tijelo u fazi raspadanja, te da je upućeno na Odjeljenje patologije Kliničkog centra Crne Gore, gdje po nalogu tužioca treba biti obavljena obdukcija.
Nikolina Ljiljanić, učenica Srednje medicinske škole u Podgorici, nestala je 23. 1. ove godine u kasnim večernjim časovima.

Danima nakon njenog nestanka mještani Danilovgrada i Lazina, pripadnici policije i Službe zaštite su pretraživali teren, u prečniku od nekoliko kilometara oko kuće Ljiljanića, ali tragova od Nine nije bilo.

Tokom istrage o nestanku Nikoline policija je obavila razgovore sa rodbinom, drugarima, ali opipljivog traga nije bilo.

I Interpol Podgorica je raspisao međunarodnu potragu Nikolinom Ljiljanić iz Danilovgrada.
Prema informacijama do kojih je došao portal CdM, beživotno tijelo primijetili su otac i brat nestale Nikoline Ljiljanić.

nikolina-ljiljanic-2Tijelo je navodno bilo zakačeno za šiblje u koritu rijeke Zete, a neutješni otac Radomir je kazao policiji da je po garderobi prepoznao da je riječ o njegovoj Nikolini.



U okviru potrage za tinejdžerkom bili su pozvani svi koji su mogli imati korisne informacije da se jave.


Izvor: doznajemo.com