cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

UŽAS U HRVATSKOJ: Žena spavala sa 300 muškaraca jer ju čovjek kojeg je voljela uvukao u…


Foto: ilustracija
Muškarac s Krka iskoristio je težak život 50-godišnjakinje i njenu ljubav te ju je bacio u užas prostitucije. U samo četiri mjeseca imala je 300 različitih klijenata, a on je sav novac uzeo sebi, piše splitska Slobodna Dalmacija.


Nakon što je prije četiri dana lišen slobode i priveden na ispitivanje zbog trgovine ljudima, 51-godišnjak je završio u istražnom zatvoru zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Muškarca se tereti da je 50-godišnjakinju uvukao u “mrežu prostitucije” tako što je krajem 2013. godine na Krku iskoristio činjenicu da je ona imala problema s depresijom. Bojala se ljudi jer je iznenada ostala bez supruga te je bila žrtva razbojničkog prepada.

Ona se sa muškarcem počela družiti, a on joj je kupovao odjeću, vodio na večere, te je u njega stekla povjerenje i zaljubila se. No, kako su se našli u finansijskim problemima dogovorili su se da se ona počne prostituirati.

Ponudio joj je i savjete kako se oglašavati, te joj je pružao fizičku zaštitu dok se ona nalazila s klijentima na području Splita te Pule i Rijeke. Također je ženu iskoristio da podigne dva kredita, piše list.

Prema prijavi u periodu od jedanaestog mjeseca 2014. godine do drugog mjeseca ove godine, dakle u samo četiri mjeseca, “odradila” je čak oko 300 različitih klijenata.

Izvor: doznajemo.com