cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

OGLASIO SE GRAND I SUPRUGA ŠABANA ŠAULIĆA: Pogledajta zašto je, i ako je musliman, stavio srpsku beretku…

Povodom natpisa u medijima koji su se danas pojavili, a nakon što se sinoć emitovala emisija `Zvezde Granda` u kojoj je predsjednik žirija Šaban Šaulić kratko na sebi imao kapu sa obilježjem vojske Srbije, odlučili smo kontaktirati porodicu Šaulić.

Budući da su pojedini mediji Šabana Šaulića napali da je nosio četničko obilježje, PR Grand produkcije se oglasila i rekla da pjevač nije imao nikakvu namjeru da bilo koga uvrijedi i da je na snimanje došao pravo sa zabave koju je organizovala Vojska Srbije.


``Prije nego što je došao na snimanje Zvezde Granda, Šaban Šaulić bio je gost na proslavi koju je organizovala vojska države Srbije. S tim u vezi, kapa koju je gospodin Šaulić nosio u emisiji, obilježje je regularne Vojske Srbije, nikako paravojnih formacija, te nije mogla biti povod za uvredu bilo koje nacije``, rekli su Kuriru iz PR službe Granda.

Oglasila se i njegova supruga Gordana, ujedno njegova menadžerica:

``Šaban je musliman, zna ko je i šta je. Kapa koju je nosio jeste kapa regularne vojske Srbije, a koju je uz mnoge druge pjevače dobio i on na poklon kao zahvalnicu za koncert koji je toga dana održan. Tim gestom nikoga nije uvrijedio, ko razmišlja ispravno i dobronamjerno shvatit će da nije bilo uopće nikakve namjere da se bilo ko isprovocira`` - kazala je za 072info Gordana Šaulić. Podsjećamo, upravo 072info povodom svoga rođendana 11. aprila u zeničkoj Areni organizuje Šabanov koncert.