cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

OGLASILA SE I GORDANA ŠAULIĆ: Evo šta je rekla o vijestima da se ona i Šaban razvode zbog 39 godina mlađe…

Nakon što se podigla velika prašina zbog snimka objavljenog u emisiji “Paparzzo lov” na kojem se vidi Šaban Šaulić koji ljubi Ivonu Negovanović Cucu, pojavila se vijest da pjevačeva supruga Gordana Šaulić navodno želi da se razvede zbog ovog skandala.

Međutim, sve je to demantirala Gordana Šaulić, supruga Šabana Šaulića, koja je u izjavi za Kurir rekla da se ne razvodi od pjevača s kojim je u braku i ima troje dece Sanelu, Ildu i Mihajla.


Uprkos bračnim problemima zbog pjevačeve navodne afere sa 39 godina mlađom Ivonom Negovanović Cucom, Goca je uz svog supruga i oprašta mu sve.

Iako su pojedini mediji objavili da se Šaban i Goca razvode zbog novih snimaka gdje se vidi kako Šaban grli i ljubi Cucu, Gordana je rekla da njihov brak nije u krizi i da od razvoda nema ništa.

– Ne razvodimo se, jasno je rekla Gordana Šaulić za Kurir.rs.

Šaban je trideset devet godina mlađu Cucu prvo izveo na večeru u jedan restoran u blizini Slavije, gdje ih je ekipa “Paparazzo lova” i uhvatila na djelu. Tu su se u društvu Šabanovog prijatelja i Cucine drugarice zadržali oko dva sata. Kada su izašli iz restorana, prošetali su, držeći se ruku pod ruku. Na kružnom toku, gdje su se rastali, vremešni pjevač je strasno zagrlio svoju djevojku, pa ju je poljubio nekoliko puta.

Šabanu je nakon ovog snimka nije bilo jasno zašto se oko toga diže tolika prašina. “Tri rečenice prozborim i vi od toga napravite priču”, rekao je Šaulić ranije za Kurir.

Izvor: Kurir