cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

U TEŠKOJ BOLESTI DONNA ARES POKAZALA DA IMA VELIKO SRCE: Pogledajte šta je uradila za Halida Bešlića…

Bh. pjevačica Donna Ares na svom se Facebook profilu danas prisjetila momenta u kojem je nastajala pjesma "Sviraj nešto narodno", hit koji je snimila sa poznatim bh. pjevačem narodne muzike Halidom Bešlićem.


"Sjećam se tačno kako sam ležala potrbuške na sred sobe i pisala po sred lista papira 'Nisam od onih što kupuju ti cvijeće, izvode na tihe večere uz svijeće, divlji u srcu, a noć je do jutra, ne pitaj samo gdje ću biti sutra...' Mislim čak da imam taj rokovnik negdje. Ta pjesma nam je promijenila živote i sad joj je negdje jubilej... Halide, čestitam nam 15 godina za 'Sviraj nešto narodno!'", napisala je Donna Ares na svom Facebook profilu uz fotografiju sa pjevačem koji joj je došao u posjetu.



Inače, Donna Ares je još u oktobru 2014. godine saznala da boluje od raka, te je iz Bihaća prebačena na liječenje u Sarajevo. Pjevačica prolazi kroz proces hemoterapije, usljed čega je izgubila i kosu, a trenutno se nalazi na rehabilitaciji na Bjelašnici.

Na svom Facebook profilu Donna Ares bilježi proces oporavka i redovno objavljuje fotografije sa prijateljima i poslovnim kolegama, poručujući kako je snažna i kako bolest ne može uništiti njenu pozitivnu energiju.

Redakcija portala CIK.ba joj ovom prilikom želi brz oporavak i sve najbolje.

Izvor: Klix