cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

PAŽNJA: HTIO IZLIJEČITI RAK ZA 40 DANA UZ POMOĆ OVOG PREPARATA: Pronašli ga mrtvog u stanu!

Beživotno tijelo beogradskog brokera N.G. pronađeno je sredinom mjeseca u jednom iznajmljenom stanu u Novom Beogradu. Pored njega su policajci našli i ispražnjenu bočicu kineskog preparata «lei gong teng», a koji navodno liječi rak!


 - Nestanak čovjeka početkom januara je beogradskoj policiji prijavila njegova rođena sestra. Rekla je da se danima nisu čuli ni vidjeli i da ne zna gdje bi mogao biti. Napomenula je i da je njen brat bolovao od raka, ali s obzirom na to da je tumor bio učahuren, nije bilo potrebe za operacijom, već su doktori samo preporučili da se ta opaka bolest prati – objašnjava sagovornik blizak istrazi.
Kada je N.G. doznao da boluje od raka potpuno se promijenio i niko nije mogao da ga utješi, iako je bolest bila učahurena i doktori su procjenjivali da neće uznapredovati. Kako bi pokušao naći lijek za sebe, Nebojša je pobjegao od svih i nikome se nije javljao na telefon.
Kako piše beogradski Kurir, beživotno tijelo pronašla je spremačica koja je jednom sedmično održavala stan u kojem je Nebojša živio sam. Žena je odmah pozvala policiju, koja je obavila uviđaj.

– Na tijelu N.G. nije bilo nikakvih vidljivih povreda, ali je pored tijela bila nekakva bočica, te smo u prvi mah zaključili da se radi o smrti koja je nasilno izazvana. Tijelo je prevezeno na obdukciju na Vojnomedicinsku akademiju, a zatim je obaviještena njegova sestra, jer drugih bliskih srodnika nije imao – objašnjava sagovornik.
N.G. navodno je od neke žene kupio preparat za koji se priča da za 40 dana liječi rak.

– Rečeno mu je da je u narodu poznat kao «kineski otrov». Ono što vjerovatno nije znao jeste kolika je dozvoljena dnevna doza te je uzeo više nego što treba – dodaje on.
Kakvu reakciju je ovaj «lijek» izazvao u organizmu i da li je samo to bilo dovoljno da prouzrokuje smrt, trebalo bi se znati tek kada budu gotovi rezultati sa obdukcije.
Izvor: Doznajemo.com/Kurir