cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

OVO ĆE BITI ŽESTOKO - “TELERING”: Pogledajte koga će Mato Đaković ugostiti u nedjeljnoj emisiji

“Telering” OBN TV već godinama je jedan od najgledanijih političkih talk show programa u BiH zahvaljujući uredniku i voditelju Mati Đakoviću koji nastoji ugostiti osobe iz različitih sfera života i razgovarati o svemu, bez cenzure.


 Opušten i otvoren razgovor i ove nedjelje 25.01.2015. Mato Đaković bi, prema najavi iz OBN TV, trebao voditi sa gradonačelnikom Bijeljine Mićom Mićićem.
“O Mići Mićiću, njegovom radu i izjavama bilo je mnogo špekulacija. Ipak on je i dalje gradonačelnik Bijeljine. Razgovarat će se i o životu u ovom gradu, o tome da li su stanovnici zadovoljni ili ne, s kojim problemima se susreću, ali i o odbranama tokom prošlogodišnjih majskih poplava. I u ovonedjeljnom ‘Teleringu’ moći ćete čuti i koja je skrivena pozadina mnogih događaja koji su neposredno vezani za Mićića, politički vrh SDS-a o kojima se po kuloarima najviše posljednjih mjeseci priča, a najmanje zna”, stoji u najavi ove emisije, uz napomenu da će Mato Đaković pokušati od svoga gosta saznati da li zaista u SDS-u postoji nekoliko različitih struja i gdje prestaje politička propaganda i lažna obećanja, a počinje stvarnost.
“Telering” je ove nedjelje na programu OBN TV u 14:30 h.
Izvor: Doznajemo.com