cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

OVE ŽENE PLAĆAJU MUŠKARCIMA ZA SEKS: Pogledajte na video zašto to rade…

Seks turizam je u procvatu, a sve više slobodnih žena u potrazi za svojim idealnim ljetnim odmorištem odlučuje se za mjesta gdje su im osigurani sunce, more, muškarci i seks.

Dokumentarac o britanskim seks turistkinjama ruši sve stereotipe o tipičnom odnosu muškarca i žene. Ove žene imaju dovoljno novaca da si priušte putovanje iz snova te muškraca po izboru. One ne traže ljubav niti romantiku, već isključivo zabavu i seks.



Britanke Debby i Terry žive u mirnom predgrađu i naizgled su sasvim "obične" žene u četrdesetim godinama života. No, njih dvije su ujedno i seks turistkinje. Upoznale su se prije sedam godina i otad zajedno putuju u potrazi za dobrim provodom i još boljim muškarcima.

Debby i Terry nemaju mnogo novaca, već tokom godine štede za putovanje. "Može se dogoditi da bude 30 muškaraca, može biti jedan, mogu biti dva... Ali sigurna sam da će biti sigurno dva, iako vjerovatno i više", uvjerena je Debby u ono što je čeka jednom kad stigne na odredište.

"Radit ću ono što želim raditi i briga me što drugi misle", jasne su ove žene koje u potrazi za svojim žigolima najčešće idu u Tursku, na Bali, Jamajku ili u Dominikansku Republiku.

Ova praksa u turizmu je toliko popularna, pogotovo u Velikoj Britaniji, da mnoge turističke agencije uvrštavaju ovakav tip putovanja u svoje ponude. Ove žene su spremne potrošiti koliko god novaca treba za zabavu i seks s muškarcima kakvi ih privlače i u tome ih ništa ne može zaustaviti.

Avaz