cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

Na zaprepaštenje svih, Saša Popović priznao da njegova kćerka…

Saša Popović poznat je kao neko ko je za posljednjih deset godina otkrio mnogo mladih i talentovanih pjevača, o kojima brine ``Grand“ produkcija. Ipak, iako se svi pjevači hvale tretmanom kakav imaju u matičnoj kući, direktor otkriva da svoju kćerku nikada ne bi pustio u muzičko takmičenje.


Naime, na snimanju emisije „Zvezde Granda“, Popović je razgovarao sa porodicama kandidata.

``Recite mi kako biste vi vaše dijete ocijenili?``, upitala je gospođa Sašu.

``Pa, naravno sa najvišom ocjenom. Ali znate šta, ja moju kćerku nikada ne bih pustio ovdje da se takmiči. Super se mi brinemo o našim pjevačima, ali da prolazi kroz sve ovo, pa tek onda šta sve slijedi. Ne bih joj dozvolio. Vama svaka čast, kao i kandidatima``, rekao je direktor „Granda“.

Podsjećanja radi, Popović je prije nekoliko godina takođe rekao da ne bi volio da kćerka Aleksandra krene njegovim ili maminim stopama i da će se truditi da joj objasni da to nije za nju posao.

Inače, kako se bliži finale „Zvezda Granda“, počinju nova kola, ali i nova pravila, pa će tako u sedmom krugu žiri dijeliti ocjene za stajling, pjevanje i scenski nastup, dok će publika glasanjem izabrati svoje kandidate koje želi da vidi u novom krugu.

Izvor: Kurir