cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

ZENIČANINA "TEŠKOG" MILIONE suprugra prevarila sa mlađim koji mjesečno zarađuje 480 maraka?!

– Puno mi je štete naneseno izbijanjem ove afere. Zgrozila su me nagađanja na internetu da sam ja prodao priču britanskom tabloidu. Nisam i ne znam tko je to učinio, kaže Dario Torbić (25), piše 24sata.hr.

Karlovčanin je akter skandala u kojem se našao zbog ljubavne veze s Anitom Lovren (27), suprugom nogometaša Dejana Lovrena (27). Fotografija na kojoj oboje leže goli i gledaju se zaljubljenim pogledima razljutila je defanzivca Liverpoola, inače rođenog Zeničanina. Britanski tabloid prozvao je Darija najobičnijim “drvosječom” koji mjesečno zarađuje smiješan iznos naspram Lovrenovih hiljada funti.

– Nije istina da sam šumar koji zarađuje samo 480 maraka. Imam firmu u kojoj radi 40 ljudi – kaže Dario.

Njegova porodica vodi četiri poduzeća, od kojih je jedno vlasnik poznate zagrebačke pizzerije. Na Darija je registrirana firma koja se bavi uzgojem dinja, lubenica te korjenastog i gomoljastog povrća. Torbić i Lovren su nekoć zajedno igrali nogomet u Karlovcu, gdje se Dejan doselio kao izbjeglica iz Bosne i Hercegovine.

Nogometaš engleskog Liverpoola je često, kažu prijatelji, ručao kod Darijevih roditelja, koji su ih vozili na treninge. Obojica su kasnije u Zagrebu upoznali Anitu te su se svi počeli zajedno družiti. Lovrenova supruga i Dario već su tada, kažu prijatelji, pokazivali međusobne simpatije, no Anita je na kraju odabrala Dejana koji se ludo zaljubio u nju.

Nakon što je prije više od godinu dana dobila poruku da su Lovrena vidjeli s tajanstvenom plavušom na aerodromu, Anita se preko društvene mreže javila prijatelju iz tinejdžerskih dana. Počela se dopisivati s Dariom i planula je stara ljubav. Afera je počela u decembru prošle godine kad su se prvi put našli u hotelu u Liverpoolu, gdje Dejan igra. Zajedno su putovali u Španiju, a on joj je, kažu prijatelji, kupio skupocjenu bundu. Na Anitu je navodno potrošio više od 100.000 KM.
Putovanja je, tvrde prijatelji, plaćala i ona karticom koju joj je na korištenje dao Dejan. Plaćala je privatne letove, koji stoje oko 115.000 kuna.

Kako pričaju prijatelji, oboje su se jako zaljubili, a Anita je Dariju obećala ostaviti supruga. Otišla je poznatom zagrebačkom advokatu kako bi s njim dogovorila razvod. Dario je navodno nagovarao Anitu da iz stana pokupi svu zlatninu te Chanelove i Hermesove torbice kako joj ih ne bi uzeo Lovren.

Anita je na kraju priznala Dejanu aferu s Darijem nekoliko dana nakon što je ostavila Karlovčanina. Saznala je da on nije takav kakvim joj se cijelo vrijeme predstavljao.
Gospođa Lovren je, kako kažu prijatelji, mislila da je Dario “bogataš koji živi na rubu zakona”, a to ju je privlačilo. Karlovčanin je bio u zatvoru zbog pljačke zlatare u zagrebačkom shopping centru. Odležao je dvije godine u Glini. Lovren je cijelom situacijom ostao šokiran i htio je ostati s Anitom koja mu je tvrdila da s Darijem nije spavala, nego da su se samo viđali i dopisivali.

Porodica i prijatelji nagovaraju Dejana i Anitu da spase brak zbog kćeri Elene (3) i sina Josipa (1).

Osim s Anitom Lovren, Dario Torbić je imao vezu i s Marikom Tomljanović (28), s kojom ima trogodišnjeg sina.

Krčanku su zbog svodništva 2011. osudili na godinu dana zatvora uslovno uz rok kušnje od tri godine.

Cijela ova afera je najviše zbog djece pogodila Lovrena koji s Anitom brine o kćeri i sinu.

Dejan i Anita su zajedno od 16. godine. U julu 2012. par je prvi put izmijenio vjenčane zavjete, a crkveno su se vjenčali godinu dana kasnije. Tokom ove godine mediji su već pisali da imaju krizu u braku.

Defanzivac Liverpoola je nakon vjenčanja s Anitom u časopisu izjavio kako može naći bolju ženu od Anite, ali da mu je ona suđena i da je ludo zaljubljen u nju.

doznajemo.com