cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

ZAUSTAVILI AUTOMOBIL I NE SLUTEĆI KO JE U NJEMU: Šokirali se kada su ugledali poznatog...

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, putevima Srbije vozi bez saobraćajne dozvole. Naime, Šešelj se u srijedu poslije podne uputio prema Aranđelovcu, gdje je prisustvovao mitingu SRS. Međutim, Saobraćajna policija zaustavila ga je na putu Beograd-Niš i zatražila vozačku dozvolu, koju on nije posjedovao.


Nakon kraćeg razgovora policija je lideru srpskih radikala progledala kroz prste i pustila ga da nastavi svoje putešestvije.

- Šešelj im je ljubazno rekao da nema kod sebe dozvolu, a s obzirom na to da su ga prepoznali i utvrdili da se radi o poznatom političaru, policajci su riješili da mu oproste, puste ga da nastavi put i ne napišu mu kaznu- objašnjava sagovornik blizak lideru radikala.

Šešelj je imao popriličan argument koji je ubijedio policajca da popuste. Naime sam Šešelj po povratku u Srbiju, nakon 12 godina provedenih u zatvoru haškog tribunala, izjavio je da ne posjeduje lična dokumenta, pa je vrlo moguće da taj problem još uvijek nije regulisao.

- Ne znam da li je uspio da riješi i ponovo izvadi lična dokumenta, kao i vozačku dozvolu jer je u pitanju poprilična procedura. Ali ako je to razlog, nije čudno što su policajci ipak riješili da ga puste, kaže izvor blizak Šešelju.

Izvor: Naše novine