cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

Istina o voditeljki Zvezda Granda Sanji Kužet iznenadila je mnoge…

Sanja Kužet (32) od prošlog ljeta uživa u vezi s direktorom marketinga kompanije „Pežo“ Nemanjom Živojinovićem (33), saznaje Kurir. Dakle, ova informacija je u priču o Sanjinoj ljubavi donijela potpuno obrt, jer se nedavno pisalo da je u vezi sa poznatim harmonikašem Acom Sofronijevićem. Voditeljka emisije „Zvezde Granda“ i njen uspješni dečko, zbog prirode posla kojim se bave, ne žele da se eksponiraju u javnosti, ali, kako tvrde upućeni, oni uživaju u svojoj ljubavi.


- Sanja i Nemanja su se upoznali preko zajedničkih prijatelja i među njima su se odmah rodile iskrene emocije. Oni ljubomorno čuvaju svoju vezu samo za sebe i uživaju u zajedničkim trenucima. Izbjegavaju da se pojavljuju zajedno na javnim dešavanjima i obično sa zajedničkim prijateljima odlaze na mjesta na kojima je mala vjerovatnoća da ih paparaci uslikaju - priča naš izvor blizak paru.

Ovim povodom pozvali smo voditeljku, koja je bila na snimanju emisije, pa je samo kratko poručila:

- Stvarno ne bih da komentarišem svoj privatni život - rekla je Kužetova.

Stupili smo u kontakt i s njenim dečkom, ali ni on nije bio ništa rječitiji.

- Hvala vam na pitanju, ali ne bih želio da komentarišem privatni život - istakao je i Živojinović. Sanja Kužet u svom poslu prepoznatljiva je po širokom osmijehu.

Izvor: Kurir