cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

MUŠKARCU SE `PONOS` ZAGLAVIO, NEĆETE VJEROVATI GDJE… Morali ga spašavati vatrogasci…

Vatrogasci su morali doći na intervenciju kako bi spasili muškarca koji se našao u nevolji…

O slučaju koji se dogodio u Londonu izvijestio je The Mirror. Nije potpuno jasno kako je došlo do incidenta, ali se poniženi muškarac našao u nevolji kada je njegov “muški ponos” ostao zaglavljen u, nećete vjerovati – tosteru!


Ime muškarca nije navedeno, ali list piše da ovakvi slučajevi nisu usamljeni i da su se bizarne intervencije poput spašavanja muškarca iz “kandži” spomenutog električnog uređaja već događale.

Tako su vatrogasci intervenirali i u slučaju muškarca koji je sličan problem imao sa usisivačem, a u protekle tri godine čak 79 puta pripadnici londonske vatrogasne brigade intervenisali su kako bi ljude oslobodili iz policijskih lisica. Ovi slučajevi uglavnom su bili povezani sa nastranim seksualnim “igricama”, a The Mirror komentira da je učestalost ovih slučajeva možda povezana sa popularnošću romana “50 nijansi sive”.

No, ipak, kada je riječ o ukupnom broju intervencija vatrogasaca vezanih za izbavljanje ljudi koji su se našli u nezugodnim situacijama, ovi povezani sa seksom su ipak u malom procentu. Od 2010. godine “normalnih” je intervencija bilo oko 1.300.

Ipak, i među njima ima jako čudnih – o čemu govori, navedimo samo jedan podatak – četiri puta su vatrogasci intervenirali jer su ljudima ruke ostajale zaglavljene u blenderima!?


Tehnička obrada: cikportal.com (CIK.ba)