cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

U PORODICI MARIJE ŠERIFOVIĆ SE DESILA VELIKA TRAGEDIJA: Iznenada preminuo njen…

Marija Šerifović koja će 18. marta održati koncert u sarajevskoj Zetri jedna je od najpoznatijih pjevačica regije, naročito nakon pobjede na Eurosongu, gdje je po prvi put u historiji odnijela pobjedu za Srbiju. Međutim nije sve tako sjajno u porodici Marije Šerifović. Dušan je Marijin polubrat i preminuo je potpuno iznenada, ali ona ne želi da priča o tome.


Marija Šerifović u kontroverznom dokumentarcu “Ispovijest”, nije željela da priča o tome da osim Danijela Pavlovića, ima još jednog brata Dušana Šerifovića, a razlog tome je najvjerovatnije to što je on preminuo 2013. godine u 42. godini.

Kada je javnost doznala da Marija i Danijel imaju brata, Dušan je progovorio za medije i tom prilikom rekao da nisu previše bliski.

– I njemu i Mariji želim svu sreću iako se rijetko viđamo. Svi smo živjeli sa svojim majkama, tako da su naši odnosi površni i svako je priča za sebe. Ne poznajemo se baš dobro iako svi veoma ličimo, a i svi se bavimo muzikom.

– Dugo se bavim muzikom, ali nisam napravio veću karijeru zbog zdravstvenih problema. Još kao dijete problemi sa srcem i razne terapije, ali ipak nisu pomogle. Stalno moram na preglede, nekoliko puta sam se operisao. Bavim se komponovanjem, 1992. objavio sam singl i mnogi britanski kritičari su me ocijenili kao dobrog i talentovanog muzičara – izjavio je jednom prilikom Marijin stariji polubrat koji nažalost nije više sa nama.


Tehnička obrada: cikportal.com (CIK.ba)
Piše: Piknik.ba