cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

POGLEDAJTE KO JE MLADIĆ KOJI JE UBIJEN U ŠOKANTNOJ PUCNJAVI NOĆAS U SARAJEVU: Adnan Ćurovac je...

Dvostruko ubistvo šokiralo je glavni grad BiH. U pucnjavi koja se noćas dogodila u sarajevskoj općini Centar ubijen je Adnan Ćurevac, nezvanično se doznje.


Osim Ćurevca, smrtno je stradao i Edin H., a policija je zbog ovog ubistva privela B.S. (1991) iz Sarajeva, od kojeg je oduzeta automatska puška kojom je ubistvo počinjeno. Također, u policijsku stanicu Stari Grad priveden je i očevidac A.V. radi informativnog razgovora.Adnan Ćurevac dobro je poznat kako policiji tako i javnosti kao povratnik u činjenju krivičnih djela sa elementima nasilja i vatrenim obračunima u Sarajevu.

Nedavno je osuđen na dvije godine zatvora zbog razbojništva i ranjavanja Muamera Čuturića koje se dogodilo 2011. u naselju Dobrinja.

Zajedno sa Đorđem i Aleksandrom Lazarevskim učestvovao je i u pucnjavi u ulici Avde Sumbula u kojoj je povrijeđen slučajni prolaznik.

Kako podsjeća Faktor, oni su tada iz automatske puške pucali na parkirani BMW X5, u kojem su se nalazili M.M. i I.A., ali je tada od zalutalog metka povrijeđen starac, koji je bio na putu prema džamiji, dok je automobil oštećen.

doznajemo.com