cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

MLADI SARAJLIJA NOVI JE POBJEDNIK ''ZVEZDE GRANDA'' Jednom rečnicom Saša Popović posramio Sarajlije…

Još jedna sezona popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" se završila. Trinaest kandidata večeras se u Sarajevu borilo za titulu najboljeg, a prvo mjesto pripalo je Ibru Bubinu (17), mladom momku iz Sarajeva.

Poslije dugih deset meseci, direktor "Grand produkcije" Saša Popović riješio je da se veliko superfinale održi u Sarajevu 15. jula, u najvećoj bosanskoj hali Zetra.


Za pobjedu se boriti najboljih 13 takmičara: Marina Stefanović, Fatmir Sulejmani, Marjana Katić, Ibro Bublin, Uroš Živković, Denis Ibrahimović, Nikola Ajdinović Šećer, Zvezdana Stevanović, Aleksandra Mladenović i Ermin Redžić Bubi. Tu su i Faruk Duran, Dejana Erić i Nenad Manojlović, koji su u baražu vraćeni u takmičenje.

00:29 Saša Popović je rekao da je najviše glasova publike imao je Ibro Bubin (17) iz Sarajeva. Njemu je Marija uručila zlatni kip, a Brena ključeve od automobila koja je dobio na poklon.

"Šta da kažem poslije ovoga? Hvala vam svima, nadam se da vas nisam iznevjerio", rekao je uzbuđen Ibro.

"Ne žalim umrijeti sad", dodao je Ibrov otac. Inače, Ibro je bio favorit žirija, koji ga je tokom cijelog takmičenja hvalio. Opisivali su ga najboljeg folk pjevača a predviđaju mu i blistavu karijeru.

No sam početak emisije iz Zetre posramio je mnoge sarajlije nakon što je Saša Popović po izlasku na scenu rekao kako na sceni prokišnjava. Mnogi na društvenim mrežama komentarisali su da je u jednu ruku bilo ironično a u drugu veoma sramotno jer ''kod nas'' nikad ništa ne može da dobro funkcioniše niti da se dobro organizuje.

U Zetri je vjerovatno prokišnjavalo zbog velikih padavina i nestabilnog vremena.

doznajemo.com