cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

LEPA BRENA SE ŽESTOKO OSRAMOTILA kad se napokon sastala sa Semirom Jahićem…

Lepa Brena je konačno ispunila želju svom rođaku Semiru Jahiću, koji je stigao do finala takmičenja “Zvezde Granda”, da se upoznaju.

Njihov susret upriličen je prošle nedjelje u studiju u beogradskom Košutnjaku, ali ne samo da su se upoznali već su rođaci odmah i zapjevali zajedno.


Ipak, po mnogima Brena se žestoko osramotila prilikom ovog nastupa.

Naime, njih dvoje su imali zadatak da izvedu duet “Ovako ne mogu dalje”, koji su u originalu pjevali hrvatska pjevačica Danijela Martinović i preminuli sarajevski kantautor Kemal Monteno. Ali, Brena je imala problem s tekstom, pa je sa sobom ponijela tzv. “puškicu”. Papir s ispisanim riječima pjesme zalijepila je za monitor i odatle čitala ono što nije zapamtila.
lepa-brena-grand-semir-jahic-duet2Inače, Brena i Semir imali su mnogo tema za razgovor poslije izvođenja pjesme.

– Semirov lik me je podsjetio na ljude iz moje familije. Jahići imaju okruglo lice. Pričali smo kako su se moj otac i njegov deda družili i koliko u Srebreniku ima dobrih i kvalitetnih pjevača – kaže Brena, kako je citira beogradski Kurir.

– Želim mu sreću i nadam se da će krenuti zvjezdanim putem. Nikad ne možemo znati hoće li neko napraviti karijeru. Bitno je da on predano radi… – dodala je Brena o Jahiću.


Tehnička obrada: cikportal.com (CIK.ba)
Piše: doznajemo.com