cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

ONA JE OTIŠLA U ROGATICU GDJE SE PONOVO UDALA: Rođaka ubio kocem jer ga je krivio za odlazak supruge

Milomir Perović (55), iz sela Grivci kod Rogatice, uhapšen je juče zbog sumnje da se može dovesti u vezu sa smrću Milanka Orašanina (55) ispred njegove porodične kuće u Grivcima, rečeno je u Centru javne bezbjednosti Istočno Sarajevo, navodeći inicijale.

Oni su dodali da je policiji u Rogatici juče oko 7.30 časova prijavljeno da je u porodičnoj kući pronađeno beživotno tijelo Orašanina.


“Poslije izlaska na lice mjesta policija je došla do saznanja da je u nedjelju uveče došlo do tuče između Perovića i Orašanina. Potom je uhapšen Perović zbog sumnje da se može dovesti u vezu sa smrću Orašanina”, rekli su u policiji.

Prema nezvaničnim informacijama, njih dvojica su se posvađali u nedjelju uveče i poslije toga potukli.

“Udarali su jedan drugog čim su stigli. U jednom trenutku Perović je drvenim kocem udario Orašanina u glavu, a on je kasnije preminuo. Pretpostavlja se da je smrt nastupila od povreda koje je zadobio od udarca kocem”, rekao je izvor blizak istrazi.

On je dodao da je tokom uviđaja pronađen kolac na kojem su bili tragovi krvi i koji će biti vještačen, a dežurni tužilac je naredio obdukciju tijela nesrećnog Orašanina.

Mještani sela Grivci ispričali su da su u ponedjeljak ujutru doznali da je Orašanin ubijen.

“Kada sam izašla iz kuće vidjela sam tri policijska vozila ispred komšijine kuće. Tek tada su mi komšije ispričale šta se dogodilo. Oni su bliski rođaci, a i pored toga su se često svađali”, rekla je jedna od mještanki pomenutog sela.

Ona je dodala da je čula da su se njih dvojica potukli, a da je tom prilikom Perović udario Orašanina kocem po glavi i poslije toga su se smirili. Nakon toga Orašanin je otišao u kuću.

“Orašanin živi sa rođenim bratom sa kojim već dugo ne govori. Nije mu rekao ni da je povrijeđen. Vjerovatno mu je tokom noći pozlilo i preminuo je od povreda”, rekla je komšinica nesrećnog Milanka Orašanina.

Sukob zbog žene

Prema pričama stanovnika sela Grivci kod Rogatice, Milanko Orašanin se često svađao sa Milomirom Perovićem, jer ga je krivio da ga je žena ostavila zbog njega.

“Orašanin je bio umislio da je Perović kriv što ga je žena ostavila i često ga napadao zbog toga, ali to nije bila istina. Ona ga je ostavila ranije i otišla u Rogaticu, gdje se ponovo udala i živi sa drugim čovjekom”, rekao je jedan od mještana.

Izvor: Glas Srpske