cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

Džepne Venere napravile haos na sceni! Jedna se izula, druga zaplakala (VIDEO)

Jovana Obradović (16) iz Smedereva i Aleksandra Mladenović (20) iz Žitorađe piredile su pravo uživanje i sjajnu žurku za žiri i publiku. Numerama “Ej sudbino” i “Aj vino,vino”, koje je otpevala Jovana, kao i pjesme “Dođi” i “Poludelo srce”, kojim se predstavila Aleksandra, uspjele su da podignu žiri na noge i naprave pravi haos na sceni Granda. Naime, dok je izvodila pJesmu “Dođi” Aleksandra se čak i rasplakala, dok je Jovana ponesena atmosferom izula cipele i energično zaigrala baš kao što to radi i Zlata Petrović, čiju je pesmu Jovana i pjevala. Nakon sjajnog duela rezultat je bio 5:4.

“ Ovo je bio rat palčica. Prave džepne Venere, a svaka na svoj način interesantna i energična. Sviđa mi se što ste tako slatke, izazivate kod mene osmeh. Ne brinem se za vašu budućnosti, obe ste bile sjajne”, rekla je oduševljeno Jelena Karleuša, sa kojom se složila i Viki Miljković.

“Jovana me je oduševila u prvoj numeri, donela je pJesmu sa puno emocija. Aleksandra pJeva fenomenalno, ima tu prirodnu energiju, setu i tugu u glasu”, dodala je Viki.

Šaban Šaulić se nije složio sa ostatkom žirija jer, kako smatra, Jovana je za nijansu bila bolja od Aleksandre.
“Jovana je mnogo lijepo I setno otpevala pesmu Vide Pavlović. Aleksandra me je malo iznenadila sa vikanjem i glasom. Nije mi se dopalo kako je otpevala prvu pesmu”, rekao je Šaban ,a njegovo mišljenje dijelila je i Marija Šerifović.

“Obje imaju slatku energiju koja nas je sve digla na noge. Ujednačene su mi,samo bih blagu prednost dala Jovani”, poručila je Marija. Reči hvale I zamerku za oba nastupa imao je Dragan Stojković Bosanac koji je rekao da je ljubav prema talentu vežbanje I da devojke svoj dar moraju da iskoriste na pravi način.

“Jovana, moraš dobro da se spremiš, samo daj malo više ljubavi prema onome što pjevaš. Aleksandra je pokazala blagu superiornost”, poručio je Bosanac, dok je Ana Bekuta dodala da je Jovana ušla nesigurno I da dikcijski nije bila dobra.
“Aleksandra je u pjesmi “Dođi” je imala takvu dinamiku da je malo trebalo da me rasplačeš. Bila je sigurna od počeka do kraja”.

Kako je izgledao njihov nastup pogledajte u videu.