cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

PREORAO ZEMLJU DA VOZAČI koji su parkirali na njegovoj njivi ne mogu izaći…

Čovjek po imenu Pavao Bedeković svake nedjelje upozorava vozače, koji pristižu na Hrelić, zagrebački sajam, da svoje automobile ne ostavljaju na njegovoj oranici. No oni se redovno na to oglušuju i desetke automobila ostavljaju na površini gdje Pavao sadi kukuruz.


U nedjelju mu je prisjelo kad je 50-tak automobila ugledao na svom imanju, pa je ljuto sjeo u traktor i izorao sve što je mogao. Spriječio je tako ljude da bezbrižno sjednu u automobile i odvezu se s Jakuševca.
Ogorčeni su vozači pozvali policiju ugledavši šta je Pavao učinio, no ništa time nisu postigli jer je on izorao svoju zemlju s kojom može raditi šta hoće. Dvojica su policajca ipak stigla na njihov poziv, no mogli su samo sjesti u automobile gospođa koje sa zemlje same nisu mogle isparkirati svoje automobile i pomoći im da što prije odu svojim kućama.

Pomogao im je i sam Pavao koji je traktorom žurno izravnavao izorane brazde kako bi ljudi mogli lakše izaći na cestu.

– Nije oštetio niti jedan automobil. Mnogi govore da bi porazbijali stakla na automobilima ili ih izgrebali da se netko parkira na njihovoj zemlji. No Pavao je vozače upozorio na sebi svojstven način – rekli su njegovi poznanici i dodali kako se nadaju da je ovim činom vozačima jasno dao do znanja što misli o njihovom parkiraju na svojoj zemlji.

– Valjda su ga ozbiljno shvatili – rekli su svjedoci okršaja na Jakuševcu. Hoće li vozači ozbiljno shvatiti upozorenje ili će se opet parkirati na Pavlovu zemlju, trebalo bi se vidjeti već iduće nedjelje.

Tehnička obrada: CIK.ba

Piše: doznajemo.com