cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

Tri žene otele muškarca u crnom BMW-u, POTOM GA SILOVALE, a onda….

Tri žene silovale su muškarca i prikupile njegovu sjemenu tekućinu u hladnim kutijama, a zatim ga ostavile. Bizarni događaj dio je rastućeg trenda, piše Daily Mail.

Naime, kada su se u crnom BMW-u zaustavile pokraj ceste te upitale čovjeka da ih uputi, jedna od njih izenada je izvadila pištolj, izašla iz autmobila i prisilila muškarca da sjedne u auto.


Potom su se odvezle 500 kilometara odatle, te ga na zadnjem sjedištu počele maziti. Kako se ovaj nije uzbuđivao, bile su primorane da mu daju da popije nepoznatu supstancu.

Zatim su ga silovale i njegovu sjemenu tekućinu  spremile u plastične vrećice, stavivši ih u frižider. Onda su ga izbacile iz auta, 500 km od mjesta gdje su ga pokupile, u Kwazakheleu, Port Elizabeth, te pobjegle.

Isti postupak koriste i žene u Gautengu, gdje takođe prisiljavaju ljude da piju nepoznatu tečnost iz flaše, a zatim ukradu njihovu sjemenu tekućinu. Zasad nisu zabilježena lišavanja slobode u vezi sa ovim slučajevima.

“Ove stvari nas zbunjuju, jer nismo čuli za takvo što ranije. Čovjek je tokom cijelog iskušenja bio potpuno svjestan, te je i dalje traumatiziran”, rekao je policajac Mncedi Mbombo.

Policija je pokrenula istragu o silovanju.

Izvor: doznajemo.com