cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

NAPAD NA NAŠU PJEVAČICU: "Umalo si mi ubila dijete"…

Izgleda da je folkerka Sandra Afrika postala bahatija otkako je postala aktuelnija, ako je suditi po objavi korisnice društvene mreže Facebook, koja je osula paljbu na pjevačicu zbog njenog nepropisnog parkiranja. Kako je napisala, zbog njene bahatosti mogla je da ostane bez djeteta.


“Veliki pozdrav za sugrađanku pjevaljku sa umjetničkim imenom koje glasi kao jedan topli kontinent, koja ovako spretno i ni malo pretenciozno parkira automobilčić, zbog kojeg maloprije umalo nisam ostala bez mlađeg djeteta dok sam kolicima nagazila na pješački, jer nas, takođe zbog njega, nije vidio vozač koji je skretao ka Dunavu. Sandra, je**m te bogalju intelekta, i one još rašrafljenije što ti to dozvoljavaju”, napisala je korisnica u opisu fotografije na kom se nalazi Sandrin automobil, marke BMW.

U iščekivanju komentara od pjevačice, kontaktirali smo tim koji se bavi Sandrinom karijeri, koji je oštro reagovao na kritikovanja njene komšinice.

“Sandrin automobil je bio na parking mjestu, a osoba koja koja je imala problem, neka se želi onome, ko je htio da je pregazi”, rečeno nam je u menadžmentu Sandre Afrike.

Nažalost, Sandra nije jedina koja je uhvaćena u bahaćenju u saobraćaju, što dokazuju i brojni snimci i fotografije koje se pojavljuje u medijima, pa se nadamo da će estradne ličnosti konačno shvatiti da bahatom vožnjom i parkiranjem ne rizikuju samo sopstveni život, već i život drugih, nedužnih, ljudi.

Izvor: tracara.com