cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

NEVJEROVATNO, ALI ISTINITO: Bliska rodica legendarnog Bruce Leeja porodila se u Tuzli…

Poznato je i svima jasno da Kinezi širom svijeta žive i rade, a najčešće se bave trgovinom. Takav je slučaj i u Bosni i Hercegovini, gdje možemo vidjeti često da u BiH i trajnije ostaju, kupuju stanove te nastavljaju život, kako su mnogi od njih rekli, laganiji i jednostavniji nego tamo gdje su rođeni.

Nije prvi slučaj da su se mnogi mali Kinezi i rodili na bh. području i to nije ništa novo, no novo je kada se pročuje da se radi o porođaju rodice slavnog glumca.


Doznajemo.com portal došao je do zanimljive informacije da se u Tuzli u porodilištu u utorak 14.04.2015. godine porodila ni manje ni više nego rodica poznatog glumca Bruce Leeja.

Chan Lee ovo je drugi porođaj i na svijet je donijela je zdravu mušku bebu. Inače porodica Lee i bliža rodica Bruce Leeja žive u Odžaku i malo je poznato da je u srodstvu sa glumcem, ali na UKC Tuzla tokom porođaja pročula se priča koju je sama Chan ispričala nekima od porodilja sa kojima je bila smještena u sobi tuzlanskog porodilišta.

Dopisnik portala Doznajemo.com iz Tuzle kontaktirao je porodilište na UKC-u Tuzla kako bi provjerio ovu informaciju koju smo dobili no zbog zaštite podataka pacijenta nisu nam mogli ni potvrditi ni negirati da se zaista jedna Kineskinja porodila u utorak 14. aprila.

No naš izvor otkrio nam je još da se Chan nije ustručavala govoriti o Bruce Leeju te da su bliža rodbina. Kaže Chan da joj to ne predstavlja neki veliki značaj te da joj u jednu ruku i odgovara što se to mnogo i ne zna.

Izvor: Doznajemo.com/Sva prava zadržana