cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

DO SADA NEVIĐEN SKANDAL U RIJALITIJU: O onom što se desilo u Velikom bratu piše svijet…

U južnoafričkoj verziji ``Velikog Brata`` dogodio se nevjerovatan skandal. Nakon jedne žurke za ukućane kuće u Johanesburgu, popijeni su ``litri`` alkohola, a mladić i djevojka završili su u istom krevetu. Posljednje što su kamere snimile bila je scena u kojoj se njih dvoje pijani maze i ljube u krevetu.


Ukućanin Sijanda Ngenvja sutradan se pohvalio ostalima da je spavao sa djevojkom, čije ime ``Dejli mejl`` ne prenosi, ali kada su je ostali pitali za to, ona se zaprepastila i rekla da toga nije bilo. Odnosno, ako ga je bilo, ona se ne sjeća, ali zna da nije dala pristanak.

Neimenovana ukućanka odmah je uklonjena iz kuće radi sopstvene bezbijednosti, a Sijanda je izbačen i trenutno je u toku istraga kojom će biti utvrđeno šta se zapravo dogodilo.

Televizija ``Mzansi Magic`` koja emituje šou, saopštila je da će istražiti incident.

``U ovom trenutku, nije baš najjasnije šta se dogodilo između njih dvoje. Pošto ga je ona optužila, mi smo morali da reagujemo i oboje ih uklonimo iz kuće do daljnjeg, ali pregledanjem snimaka i uzimanjem izjava, utvrdit ćemo da li je bilo silovanja ili intimnog odnosa uopšte``, navodi ta televizija.

Izvor: balkandzije.net/ekskluziva.ba