cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

Pravio se mangup i davio djevojku u restoranu, a onda se pojavio muškarac zbog kojeg se "ušutio"…

I nije baš neko herojsko djelo udariti slabijeg od sebe, pogotovo podići ruku na ženu. Nažalost, još uvijek postoje 'junaci' koji si takvu strahotu dopuštaju.

Jedan je od njih prije sedam dana u rani jutarnji sat napao djevojku u restoranu Huddle House u Hinesvilleu, pa pokazao koliki je zapravo frajer kada je u njenu zaštitu stao čovjek veličine 'polarnog medvjeda'.


"Takni je još jedanput i postat ćeš moj doručak. Da te vidim", zaprijetio mu je nepoznati heroj, koji se nije dao zastrašiti niti kada su mu zlostavljač i njegov prijetelj kazali da će ga upucati prije nego što su podvili rep.

"Da, to je moj suprug, inače veteran i invalid Zaljevskog rata. Nitko nije vidio kako je nevolja počela, no tip je počeo galamiti na djevojku, a zatim je i daviti", napisala je ta osoba i dodala:

"Budući da nitko nije reagirao, moj suprug se umiješao jer u našoj porodici vlada nulta stopa tolerancije prema nasilju. Učinio je ono što je mislio da je ispravno. Na mjestu incidenta se kasnije pojavila i policija koja je napadača uhapsila", dodala je korisnica koja je, piše u nastavku, s junakom videa 24 godine u braku i s kojim ima troje djece.



Izvor: Avaz