cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

Ova se izjava Manuela Pellegrinija neće svidjeti Edinu Džeki…

Nakon rutinske pobjede od 3:0 protiv West Bromwich Albiona, trener Manchester Cityja Manuel Pellegrini tvrdi da uopće ne razmišlja o osvajanju naslova i trci s Chelseajem, nego da se isključivo fokusira na igru svoje ekipe.

Novom pobjedom, City se približio na samo tri boda vodećem Chelseaju, što Građane stavlja u dobru poziciju pred finiš sezone iako momčad Josea Mourinha ima dvije utakmice manje.


"Ne razmišljamo o tome", rekao je Manuel Pellegrini o utrci s Plavcima, a potom je nastavio: "Ako uspijemo dobiti svih osam posljednjih utakmica, a Chelsea ne ispusti niti jedan bod, ne možemo osvojiti naslov. Radije bih da se fokusiramo na svoju igru i da pokušamo slaviti u preostalim utakmicama, najprije u sljedećoj koju igramo protiv Crystal Palacea".

Subotnja utakmica praktički je bila riješena u drugoj minuti igre, kada je WBA ostao s igračem manje. No, sučeva odluka je kontroverzna jer je Neil Swarbrick isključio pogrešnog igrača. Naime, Bony je pao nakon oštrog starta Craiga Dawsona, a igrača Građana neposredno nakon toga tek je dodirnuo Gareth McAuley kojemu je sudija pokazao izravni crveni karton.

"Nesretna situacija za West Brom, ali pravilo je jasno. On je bio posljednji čovjek, no utakmica je drugačija kada morate igrati s igračem manje. Bio je to čisti crven karton".

Vodeći pogodak za Građane postigao je u 27. minuti Wilfried Bony. Reprezentativcu Obale Slonovače je to bio prvijenac za klub u koji je stigao ove zime iz Swanseaja.

"Wilfried Bony je novi u momčadi, a stigao je nakon nastupa na Afričkom Kupu nacija i to se osjetilo na njemu. Svakim danom se sve bolje snalazi i radi sve bolje".

Izvor: zmajevibih7.blogspot.com