cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

NOVI SUKOB U ZVEZDAMA GRANDA: U posljednjoj emisiji je bila prava drama... Kuda ovo vodi!

Direktor Grand produkcije objašnjavao je Brunclikovoj da, ukoliko se stručni žiri ne dogovori i bude nerešen u odlukama, da će Brena, Žika i on doneti konačnu odluku, ali kako se to njoj nije dopalo, nastala je žucna rasprava u studiju

Novo kolo “Zvezda Granda” donelo je sa sobom novine kada je reč o međusobnim duelima mladih takmičara. Do sada smo bili u prilici da gledamo kako se dvoje pevača takmiči jedan protiv drugog, dok će od ove subote mikrofone ukrštati čak po tri takmičara.

Svaki trio činile su devojke, odnosno mukšarci, a žiri moze da glasa samo za dva kandidata. Tako od ove subote, u zavisnosti od toga za koga je glasao stručni, to jest produkcijski žiri jedan, kandidat išao direktno u sledeće kolo, drugi nastavlja borbu u barazu (deo emisije, nazvan “Žurka”), dok treći ispada.

Ono što je ostalo isto, a tiče se glasanja, jeverbalno nadmudrivanje između stručnog i produkcijskog žirija. I ove subote u tome su prednjačili Zorica Brunclik i Saša Popović, budući da je folk pevačica bila nezadovoljna odlukama žirija koji čine Lepa Brena, Žika Jaksić i Saša Popović, a koje su se kosile sa njenim žiriranjem.

Direktor Grand produkcije objašnjavao je folk divi da, ukoliko se stručni žiri ne dogovori i bude nerešen u odlukama, da će Brena, Žika i on doneti konačnu odluku, ali kako se to njoj nije dopalo, nastala je žucna rasprava u studiju.

U sledece kolo plasirali su se: Milica Stanišić, Marjana Katić, Haris Berković, Biljana Marković, Barbike, Dejan Čavić, Naida Beslagić, Igor Gmitrović, Martinijan Kirilovski, Tamara Dragić i Minel Spahović.

Izvor: Telegraf.rs