cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

Saša Popović pobijesnio u Zvezdama Granda, a onda su Zorica i Bosanac uradili OVO i to ga je potpuno šokiralo…

Emisiju ``Zvezde Granda`` na OBN TV obilježio je ozbiljan verbalni duel na relaciji stručni - produkcijski žiri. Duel između Sandre Rešic i Ivone Jovanović doveo je do ozbiljne svađe između Saše Popovića i dijela stručnog žirija. Kako su naime, i jedna i druga kandidatkinja svojim interpretacijama oduševile žiri, te obje dobile maksimalan broj tastera, bilo je potrebno da šestočlani žiri odluči kojoj će pokloni glas za direktan odlazak u sljedeće kolo, a koju će od njih dvije poslati u baraž.



``Troje kažu da, troje ne, mi onda kažemo``, počeo je Saša, ali ga je Snežana ubrzo prekinula.

``Ma koji to vi, je l` ti to persiraš sebi?``. Saša je odmah uzvratio: ``Ako ste vi neodlučni odnosno neriješni, onda nas troje moramo da donesemo odluku``. Tu naravno nije kraj, pa se ubacila i Zorica.

``Ja nisam vidjela da su njih dvoje rekli nešto, samo ti kažeš. Od kada ti to sebi persiraš?``. Saša je zamolio da Zoricu da se zaustavi, ali to nije bilo moguće.

``Čim su završile sa pjevanjem, nas troje smo se pogladali i rekli da ne treba više da se pjeva``. Snežana je bila uporna, pa je nastavila da kritikuje Popovića: ``Ma samo si ti rekao!``

``Nije tačno! Dogovorili smo se prije nego sam vas pitao! Prema tome, ne pričajte gluposti, nemojte da navodite televizijsku publiku da ja nešto sam odlučujem. Nikada do sada nisma sam odlučivao, nas ima troje baš zbog toga``.

``Da li ja navodim ili ne navodim, to je tvoj zaključak, ali ne možeš da kažeš da pričam gluposti, niti da mi pričamo gluposti``, rekla je Zorica, a onda se ubacio i Bosanac

``Ja sam po prvi put na Zoričinoj strani``. Saša je nastavio svoju priču: ``Ma pričate neistinu, ispada da ja lažem! Da li ja lažem? Zorice, ti si rekla da sam ja sam odlučio! Da li smo odlučili svo troje? Jesmo!``.

``Uh, oni samo klimaju glavom``, nastavila je Zorica da nervira direktora Granda i dodala: ``Što si počeo da mucaš?``

``Ne mucam, nego si me stvarno iznervirala!``.

Nakon ovog, višeminutnog verbalnog duela Popović je od stručnog žirija tražio da se napokon izjasni. Tim povodom oglasio se Bosanac i promijenio mišljenje kada je riječ o prvobitnom glasanju, čime je otvoreno stao na stranu Zorice Brunclik. Ovakav potez izazvao je ovacije u studiju, pa je čak i sama Zorica prišla Bosancu i izljubila ga.

Aplauz zbog njenog postupka Bosancu je bio samo podstrek, pa je tražio i repete. Sve ovo, bilo je dovoljno da im publika u studiju oduševljeno aplaudira i skandira, naročito zbog pisanja pojedinih medija da njih dvoje već godinama ne govore.

Popović je na kraju rekao: ``Ti si Bosanac prodana duša``.

Izvor: Kurir