cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

DOZNALO SE KO JE ŽENA KOJU SU VOZILA RASKOMADALA NA AUTOCESTI: Iza nje ostalo 17-mjesečno siroče….

Nakon opsežne istrage, policija je identifikovala ženu koju je u ponedjeljak uveče pregazilo na desetine vozila na autoputu kod naplatne rampe Bubanj potok!

Riječ je o Miljani Gajić (32) iz Smedereva samohranoj majci 17-mjesečne bebe za koju se pretpostavlja da je kobne večeri krenula kod bivšeg muža u Kaluđericu.


Još uvijek, međutim, nije jasno kako i zašto je zakoračila na autoput kad su je raznijela vozila. Prema riječima nadležnih iz policije, njen identitet utvrđen je na osnovu DNK uzoraka.

Prema pisanju lista Informer, rođak porodice Gajić rekao je da je Miljana nakon razvoda živjela sa malim djetetom, majkom i ocem u Smederevu.

– Miljana je otišla u šetnju u ponedjeljak ujutru i roditeljima ništa nije bilo sumnjivo. Ne znam da li su je oni tražili u naredna dva dana, ali su vjerovatno mislili da se uputila kod bivšeg muža. Tek u srijedu smo svi čuli da je nastradala – izjavio je sagovornik lista Informer.

Obdukcijom tijela nesretne žene utvrđeno je da je prije nego što je zakoračila na put, Miljana Gajić popila šaku jakog sedativa “leksilijuma“, te se vjeruje da je u trenutku nesreće bila omamljena.

Istrage ove nesreće neće biti, jer čak i da se pronađe vozač koji je pregazio ženu, on ne bi odgovarao, jer je pješacima strogo zabranjeno da stupe na autoput, dok vozači smiju da voze i do 120 kilometara na sat.

Izvor:  Doznajemo.com/Telegraf.rs