cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

OVO ĆE MUŠKARCE IZLUDITI: Pogledajte kakav je film Selma Bajrami snimila…

Selma Bajrami našla se u filmu "Ti mene nosiš" rediteljke Ivone Juke u kojem je otpjevala svoju pjesmu "Lijepe žene". Tako je “Žena sirena” stala rame uz rame sa glumcem Vojom Brajovićem koji igra glavnu ulogu u ovom filmu!

Film “Ti mene nosiš” osvojio je mnoge nagrade u regionu i očekuje svoju premijeru na beogradskom Festu i Americi gdje je film i nominovan za Oskara!


Popularnu bh. pjevačicu publika će moći vidjeti tokom premijere u Beogradu ali u Americi sa rediteljkom i glavnim glumcima ovog, kako mnogi kritičari kažu, sjajnog filma.

Osim uloge u tom filmu, Selma u januaru iduće godine ide na pregovore u Tursku jer joj je nedavno ponuđena manja uloga u jednoj novoj turskoj seriji. Turski glumac i pjevač Ozcan Deniz nedavno se u Beču vidio sa našom pjevačicom kada joj je njegov menadžer ponudio saradnju.

S obzirom na brojna gostovanja dogovorili su sa pjevačicom zajednički sastanak u Istanbulu početkom iduće godine kada će biti poznato hoće li uz ulogu u seriji sa Ozcanom s njim snimiti i duet.

Tehnička obrada: cikportal.com (CIK.ba)

Piše: Avaz