cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

ON JE VIDIO MARJANOVIĆE NA NASIPU KOBNOG DANA: Laza zna TAJNU koja će riješiti misteriozno UBISTVO…

Laza Popović, penzioner je iz Crvenke koji je kobne subote, 2. aprila, kada je nestala monstruozno ubijena Jelena Marjanović (32), oko 15. 50 sati vidio ženu, muškarca i dijete kako ZAJEDNO TRČE nasipom u ovom borčanskom naselju.

Popović nijednog trenutka ne tvrdi da su to baš Marjanovići, međutim, ako se uzmu u obzir mjesto i vrijeme, i to da Jelenina porodica tvrdi da je na nasip otišla sa suprugom Zoranom i ćerkom Janom, zaključuje se da su oni jedini par sa djetetom koji su tog poslijepodneva bili na nasipu.


Takođe, za razliku od Zorana Marjanovića, Jeleninog supruga, koji, naime, sve vrijeme tvrdi da je ona sama trčala, a on sa njihovom kćerkom išao polako za njom, Popović kaže da je svo troje trčalo zajedno, i ističe da žena nijednog trenutka nije bila sama. Popović napominje i da na nasipu nije bilo nikoga osim čovjeka sa štapom, i pjetlića koji su igrali utakmicu, a roditelji ih posmatrali sa tribina.

– Žena, muškarac i dijete između njih, u sportskoj opremi, trčali su nasipom ka rampi u Crvenki. Prošli su mjesto zločina – kaže Popović za Telegraf.

On navodi da je na nasipu bio do 17 časova, i da je sve bilo mirno:

– Nikakve gužve, trke i panike nije bilo. Tek sutradan sam vidio mnogo policije, a od komšije čuo šta se zapravo desilo.

Telegraf.rs