cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

ŠTA SU TO RADILI POD JORGANOM U RIJALITIJU "PAROVI"?! Pa zar je moguće da se ovo može tek tako gledati javno pred kamerama…

Još se u kući "Parova" o ovome nije pričalo, ali izgleda da su se neki parovi "opustili" pod jorganima kad se ugase svjetla u spavaćim sobama.

Iako su sve oči "uprte" na Macu Diskreciju i njeno provokativno ponašanje, čini se da su neke druge učesnice "iskoristile priliku" da se malo zabave u krevetu. Tako se Mimi Oro opustila s Jasminom.


Inače, srbijanska starleta Mimi Oro prva je javna ličnost koja je uhapšena u sklopu velike istrage o elitnoj prostituciji u Srbiji. Jednom prilikom je privedena u policiju zbog navoda da je fudbalerima, ali i drugim srbijanskim javnim ličnostima naplaćivala seksualne usluge od 200 do 400 eura. Starleta je poslije hapšenja privedena sudiji za prekršaje, koji ju je osudio na kaznu od osam dana zatvora.

Nakon ovog incidenta, imala je i druge prekršajne prijave, ali branila se šutnjom i negiranjem policijskih navoda, zbog čega je nakon niza razgovora uvijek bila puštena iz policijske stanice.

Postala je poznata preko noći, i to pošto je u jednoj TV emisiji na pitanje "koja je najveća ptica?" odgovorila "oro". Priznala je i da je imala nepristojne ponude.

Šta će o njenom ponašanju u "Parovima" misliti njeni fanovi, saznat ćemo nakon njihovih reakcija na ovaj video:



Izvor: Avaz