cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

MILAN KALINIĆ SE JEDVA OBUZDAO: Moram da držim ruke u džepovima da te ne bih pipao…

Prva u sinoćnjoj emisiji Pinkove zvezde je nastupila Tamara Radmilović i pobrala simpatije žirija, ali posebno voditelja Milana Kalinića. Voditelj nije mogao da se suzdrži od komentara pa je rekao: ``Ruke moraju da mi budu u džepovima, mogle bi da postanu nemirne``, a Tamara se samo nasmijala.




Za prvu numeru je izabrala Cecinu pjesmu ``Znam`` . Tamara je napisala u svojoj biografiji da se najviše plaši da se Miroslav ne spusti poslije druge pjesme. Iako Miroslav nije oduševljen, momci sa njegove lijeve strane su navijali za Tamaru i natjerali ga da joj da svoj glas. Ceca je čula da je bilo tonski tačno, nema mnogo pjevačkih improvizacija. Lijepo i korektno zvuči. ``Sasvim u redu``, rekao je Bora.

Druga numera je ``Dobro moje`` Nataše Bekvalac. Marina smatra da su obje pjesme korektne. Nije je fasciniralo, fali joj energije i nekog šmeka... Pjevanje je previše standardno, smatra ona. Nije za tri, možda za četiri, za pet nikako, dodao je Haris. U baražu može popraviti utisak, siguran je on. Dosta nesigurnosti u drugoj pjesmi. ``Tri stolice su adekvatna ocjena``, smatra Bora.

Izvor: Kurir