cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

Ko se zadnji smije… Rugali su mu se milioni, a sada ga čeka "party života" s 2000 žena…

Ako ste čuli za čovjeka koji se krije pod nadimkom Dancing Man, onda znate priču, odnosno, početak priče. Britanac je, naime, završio kao online hit nakon što je neko objavio dvije fotografije na kojima on pleše. Bolje rečeno, na jednoj entuzijastično pleše, dok na drugoj posramljeno gleda u pod nakon zadirkivanja dežurnih zlostavljača.


"Uočio sam ovog lika kako pokušava plesati. Prestao je kad je vidio kako mu se smijemo``, stajalo je u opisu ponosnog autora fotografija koje su objavljene na 4chanu i ubrzo se proširile online. No, u moru onih koji su dolijevali ulje na vatru i ismijavali ``Čovjeka koji pleše``, našla se i jedna Cassandra Fairbanks koja je svojom inicijativom potpuno promijenila tok priče.

Preko svog Twittera pokrenula je akciju pronalaženja Čovjeka koji pleše. ``Zna li neko ko je ovaj čovjek? Ovdje u Los Angelesu je hrpa žena koje za njega žele napraviti nešto posebno``, stajalo je Cassandrinom tweetu koji je pokrenuo lavinu.

Priči su se uskoro pridružili mnogi korisnici, pa je, zahvaljujući velikom odazivu online zajednice i akciji pod nazivom #finddancingman, uskoro otkriveno o kome je riječ - on se zove Sean, živi u Londonu i obožava muziku. Poruka je ubrzo stigla i do Seana.

Seana sada čeka party s 2000 žena, na čelu s aktivisticom s početka priče, Cassandrom Fairbanks, a priča je postala online senzacija u sklopu organizacije za borbu protiv bullyinga. Party se održava u Los Angelesu, a organizacija Coconut Oil Friendship Club upravo skuplja novac za Seanov let. Priča je obišla svijet, a donacije dolaze sa svih strana. ``Pronađi neku lošu stvar u ovom svijetu i onda to popravi``, napisao je jedan korisnik u svom tweetu u sklopu ove kampanje.

Izvor: Index.hr