cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

ŽIVOT MU SE PRETVORIO U NOĆNU MORU: Nakon udesa koji je izazvao, Milan Kalinić na udaru…

Popularni voditelj Milan Kalinić našao se u novom problemu zbog izazivanja saobraćajne nesreće početkom mjeseca kod Brusa, u kojoj su povrijeđena tri mađarska državljana.

S obzirom na to da je riječ o strancima, u cijeli slučaj se uključilo i mađarsko pravosuđe, koje zahtijeva da glumac i voditelj bude adekvatno kažnjen za djelo koje je učinio protiv bezbijednosti u saobraćaju.


Protiv Kalinića, koji je svojim džipom “land rover”, u kojem je bio sa kolegom Milanom Vasićem, udario u “opel” sa četiri putnika, podignuta je krivična prijava, a Mađari očekuju da redovno budu obavještavani o toku slučaja.

– Protiv Kalinića podnijeta je krivična prijavu za teško djelo protiv bezbijednosti saobraćaja, za šta je propisana kazna od jedne do osam godina zatvora. Na saslušanju Milan nije negirao krivicu, već je rekao da namjerava povrijeđenim licima nadoknaditi štetu. Organi u Mađarskoj odlično su upućeni kako istraga teče i sada traže da se cijeli slučaj što prije završi, a da Kalinić odgovara po zakonu za djelo koje je počinio – priča dobro obaviješten izvor.

Izvor: Doznajemo.com/Kurir