cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

Iz Republike Srpske stigle sjajne vijesti za Zmajeve…

Nekadašnji selektor mlade reprezentacije BiH, a današnji U-23 reprezentacije Republike Srpske Branimir Tulić, uz Igora Jankovića, trenera Kozare iz Gradiške i Nikolu Nikića, stratega Modriča Maksime bio je zvaničan predlog Fudbalskog saveza Republike Srpske za člana stručnog štaba „A“ reprezentacije BiH.


Međutim, nakon što na posljednjoj sednici Izvršnog odbora krovnog Saveza, održanoj 27. decembra prošle godine nije došlo do imenovanja trenera iz Republike Srpske u stručni štab Mehmeda Baždarevića, odlučio je da prekine „sapunicu“ i kaže da više ne konkuriše za mjesto za koje je predložen.

Mora se reći kako je ova odluka oduševila sve navijače Bosne i Hercegovine, jer je Branimir Tulić poznat samo po tome da je nikakav trener.

- Smatram da treba prekinuti špekulacije vezane za moje ime. Drugi dan posle sednice Izvršnog odbora Fudbalskog saveza BiH koja je održana 27. decembra prošle godine obavio sam razgovor sa predsednikom Fudbalskog saveza Republike Srpske Milom Kovačevićem i nakon tog sastanka, odluka je bila jasna. Prvo sam je saopštio njemu, kako i priliči, jer sam bio zvaničan predlog FS Republike Srpske, a verujem da je on, u komunikaciji sa ljudima iz krovnog saveza, na putu da dođe do optimalnog rješenja, za sve – istakao je Branimir Tulić.

Izvor: zmajevibih7.blogspot.com