cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

MAĆEHA NA STRAŠNE NAČINE MUČILA DJEČAKE (7 i 12 GODINA): Palila im jezike upaljačem, tukla kaišem...

Palila im je jezike upaljačem za roštilj i mnogo puta tukla različitim predmetima, poput štapa za učvršćivanje šatora.

U Burkburnettu, u Sjevernom Teksasu (SAD) dogodio se strašan slučaj zlostavljanja djece. Dvojica dječaka, braća, uzrasta od 12 i 7 godina, na jeziv način su zlostavljani od svoje maćehe!


Trudna 24-godišnja žena po imenu Sara Anne Woody «kažnjavala» ih je na zaista sadističke načine. Tjerala ih je da ližu prljavu dasku od WC-a, da jedu vlastitu povraćotinu, palila im je jezike upaljačem za roštilj i mnogo puta tukla različitim predmetima, poput štapa za učvršćivanje šatora. Uzimala bi kožni kaiš i tjerala dječake da se skinu, a zatim bi ih tim kaišem tukla po genitalijama.

Kada je jedan dječak završio u bolnici zbog povreda jezika, napokon su doktori alarmirali policiju i socijalne službe. Dječaci su odvedeni na staranje kod rodbine, a Sara Anne i njen suprug, biološki otac dječaka, Jonathan Woody, su završili iza rešetaka.

Protiv njih su podignute optužnice, i mogli bi se suočiti s višegodišnjim zatvorskim kaznama, posebno Sara protiv koje su optužnice i najteže. Čak po 30 tačaka je individualno optužena, od kojih se 27 odnosi na nanošenje povreda djeci.

Otac je kriv zbog toga što je znao šta se događa i nije to spriječio, a čak je govorio sinovima da policiji ne kažu istinu.

Prema onome što piše Dallas Morning News, kada bi dječaci uzrasta od 7 i 12 godina (za ovog drugi su pripadnici službi kad su ga vidjeli mislili da nema više od 7-8 godina, toliko je bio zaostao u razvoju) učinili nešto što nije bilo volji maćehi, ona je nad njima provodila pravu torturu. Tukla ih je po genitalijama tako da bi bile modre, a kada bi dječaci bili gladni, optuživala bi ih da su ukrali hranu od familije i tjerala ih da piju sirće, od kojeg su mališani povraćali.

Inače, par ima petero djece iz različitih veza, a ostalo troje djece izgleda da nisu bili zlostavljani kao 7-godišnjak i 12-godišnjak.

doznajemo.com