cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

BIVŠA SUPRUGA PREMIJERA KANTONA SARAJEVO u 8. mjesecu trudnoće pojavila se na glamouroznom prijemu…

Nekadašnja supruga premijera KS Dine Konakovića, novu sreću je potražila uz bivšeg reprezentativca BiH Zlatana Muslimovića, a o tome koliko je velika njihova ljubav svjedoči i prinova koju trenutno iščekuju

Martina Saira Keškić, sarajevska trendsetterica, nekadašnji model, modna kolumnistica i uspješna direktorica telekomunikacijske kompanije SEE: Contact, povukla se iz bosanskog javnog života i adresu stanovanja zamijenila onom u Kopru.



Nekadašnja supruga premijera Kantona Sarajevo (KS) Elmedina Dine Konakovića, novu sreću je potražila uz bivšeg reprezentativca BiH Zlatana Muslimovića, a o tome koliko je velika njihova ljubav svjedoči i prinova koju trenutno iščekuju. Martina je, naime, u osmom mjesecu trudnoće i naprosto zrači zadovoljstvom, a ekskluzivni modni editorijal tim povodom uradila je za jubilarni 1.000-ti broj magazina Azra, u kome možete pogledati više fotografija.

Iako je se nema priliku često vidjeti na javnim događanjima u Sarajevu, ipak je sinoć snimljena budnim okom našeg fotoreportera tokom gala proslave posvećene izlasku 1000. broja magazina Azra, koja je održana u Avaz Twist toweru. Prijem je bio pun glamouroznih toaleta, a kako je izgledala lijepa Martina, pogledajte sami.

Budući da je ovaj događaj jednostavno ‘vrvio’ poznatim imenima bh. javnog života, tako su kamere, između ostalih zabilježile i ‘novopečene’ mladence Elmedina Konakovića i Daliju Hasanbegović. U izuzetno dotjeranom izdanju, i oni su pozirali fotoreporterima, a da li su se u toj gužvi možda negdje susreli bivši supružnici Dino i Martina i kako je protekao taj susret…

U svakom slučaju, očito je da je svako sreću potražio na nekoj drugoj strani.

doznajemo.com