cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

UŽAS! Miralem Pjanić pobjesnio zbog ovog… Ko mu je ovo mogao napraviti…

Miralem Pjanić i svi drugi fudbaleri Rome već duži vremenski period na udaru su kritika navijača zbog loših rezultata kluba.

Temperamentni Talijani ne biraju načina kako motivisati svoje igrače da igraju bolje, pa je naš reprezentativac čak bio i metom verbalnog napada tokom snimanja emisije na ulicama Rima.


Naporna sezona u kojoj Pjanić nije pokazao nivo igre kao što su od njega navikli navijači donijela je nervozu i “Malom Princu” pa je na posljednjem susretu protiv Napolija nakon postignutog gola sa nervozom reagovao prema tribini sa navijačima Rome.

Neko ko je uz navijače Rome želio dodatno nahuškati i navijače drugog kluba na Miralema Pjanića iskoristio je ovu situaciju i na internetu objavio navodni Pjanićev komentar u kojem vrijeđa navijače jednog drugog talijanskog kluba, što je izazvalo buru kritika na forumima i portalima koji prate fudbal na Apeninima.

- Navodni i uvredljivi komentar sa moje strane prema navijačima drugog kluba koji kruži internetom je neistinit. Idem trenirati! – poručio je rezignirani Miralem Pjanić i demantovao sporni komentar.

U Italiji definitivno nikada nije dosadno!

Izvor: zmajevibih7.blogspo.com