cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

OVO JOŠ NISMO VIDJELI: Zanosna plavuša okrenula leđa žiriju, a onda je skinula haljinu… Ovo je njihova reakcija…

Peta kandidatkinja u Pinkovim zvezdama sinoć je bila Dajana Milosavljević koja se predstavila pjesmom ``Poželi sreću drugima``. ``Moj utisak je bio fenomenalan u prvom dijelu pjesme, ali si ga malo pokvarila u drugom dijelu pjesme. Ne daj se tremi, daj da dignemo i ove dve stolice. Zaslužila si``, rekao je Miroslav.

Haris je primijetio blagu odsutnost vokala u pjesmi, i krajeve koje je skraćivala.




``Meni je ovo bilo vrlo emotivno, vrlo sentimentalno, raznježila si me``, poručio je Bora.

Druga pjesma je ``Štikla``

Dajanina raskošna večernja haljina je za tren oka nestala i ona je ostala u šortsu. Haris se spustio na samom završetku ove pjesme.

``Za pet nije. Da je neka druga pjesma ili da je nešto izabrala drugačije, ali ovo je gungula, ništa se ne vidi u ovoj drugoj pjesmi. Ojdada, dojdada, štikla... mislim... nema melodije, kiki, viki, šuš, buš, tras. Scenski nastup okej, mislim, nemoj da se ljutiš. Scenski nastup je očigledno dobar po reakciji publike, ali mi smo tu da procijenimo da li je to pjevanje za maksimalnu ocjenu ili neku nižu. Moj utisak je da je to bilo za niže od pet``, poručio joj je Haris.

Miroslav joj je poručio da bi se on spustio, da to Haris nije učinio. I Marina se složila, pa je priznala da se podigla kako bi vidjela i osjetila atmosferu. Svi su se složili da je izbor pjesme loš.

``Jeste, zaista, scenski nastup je bio vrlo impresivan, ali mislim da je vrlo nesrećan izbor pjesme. Ova pjesma nije baš remek djelo Gorana Bregovića. Nije usrećila ni njega, ni Severinu koja pjeva. On je veliki autor i znam da ima mnogo boljih pjesama. Mislim da te je taj izbor pjesme koštao petica``, poručio joj je Bora. Milan je džentlmenski ispratio takmičarku sa scene.

Izvor: Kurir