cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

ONA JE APSOLUTNI HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Mladić svoju djevojku snimio bez njenog znanja…

Reakcija djevojke koju je zaprosio mladić u Detroitu postala je viralna senzacija! Sve to moramo zahvaliti proscu koji se u presudnim trenucima poslužio malim trikom.

Naime, trenutak zaruka Kenny Mercier i Lisa Holloway snimljen je “lažnim selfijem”, i to tako što je Kenny rekao Lisi da će se zajedno fotografirati, ali je “zabunom” pritisnuo “snimaj” umjesto “fotografiraj”.


Kamera je nastavila bilježiti sve što se događalo, tako da je Kenny uspio napraviti video snimak na kojem se lijepo vidi reakcija njegove zaručnice.

Lisa Holloway je ispričala kako se sve dogodilo.

Par je želio snimiti selfie na mjestu na kojem su izašli na prvi spoj, ali njezin sada zaručnik Kenny Mercier pritisnuo je snimaj umjesto fotografiraj. Lisi je rekao da je to slučajno, a potom je kleknuo na pod.

“Sjećam se da sam pomislila: Zašto je na podu? Mislila sam da se nagnuo kako bi podignuo nešto s poda. Nisam znala što radi. I odjednom sam pomislila: Od kud mu taj prsten? Je li ga pronašao na podu? Nisam odmah shvatila. Ali, onda odjednom mi je sinulo. Bio je to zanimljiv trenutak”, rekla je Lisa, prenosi Dnevnik.hr.


Izvor: doznajemo.com